puritybox.rs, Choco maska za lice ona coco natural cosmetics Puritybox

Choco maska za lice

Choco maska za lice

790,00 RSD
Dodaj u korpu
Oceni proizvod
Opis
Choco maska je namenjena osobama sa mešovitom i suvom kožom. Visok sadržaj kokosovog praha i organskog kakaa uspešno hidrira kožu umanjujući osećaj zategnutosti. Maska je dovoljno snažna da očisti sve toksine ali i dovoljno ... Saznaj više o proizvodu

Choco maska je namenjena osobama sa mešovitom i suvom kožom. Visok sadržaj kokosovog praha i organskog kakaa uspešno hidrira kožu umanjujući osećaj zategnutosti. Maska je dovoljno snažna da očisti sve toksine ali i dovoljno nežna da hidrira i povrati vlažnost i blistavost umornoj koži lica. Osnovni sastojci su: bentonit glina, organski kakao prah, kokosov prah i cinnamomum ceylonicum.

 

Kako je osnova maski bentonit glina, one generalno mogu odgovarati svim tipovima kože. Bentonit glina predstavlja jedno od najmoćnijih sredstava za čišćenje i detoksikaciju. Molekuli bentonita imaju jak negativan naboj te privlače pozitivno naelektrisane jone toksina i bakterija iz blokiranih pora. Ova glina ima više od 50 različitih mineralnih elemenata, a naročito obiluje kalcijumom i magnezijumom kojisu veoma važni za regeneraciju kože. Dobro su poznata svojstva bentonita da absorbuje i uklanja toksine, teške metale, nečistoće i hemikalije.

 

U zavisnosti od efekta koji želite da postignete, maske možete mešati vodom, ružinom vodicom, limunovim sokom ili nekim biljnim uljem: kokosovim, bademovim, maslinovim...

Navedene su neke od prednosti rastvarača maski:

  • Voda - preporučuje se osobama sa masnom i mešovitom kožom, sklonu aknama i pojačanim lučenjem sebuma.
  • Ružina vodica - preporučuje se osobama sa mešovitom kožom. Ovako rastvorena maska umiruje kožu, ublažava crvenilo, sužava kapilare, veoma dobro hidrira kožu i usporava njeno starenje i nastanak bora.
  • Med i limun sa vodom - preporučuje se osobama sa masnom i mešovitom kožom. Na ovaj način maska umanjuje vidljivost pora, vrlo uspešno se bori sa problematičnom kožom, omekšava je i čini je sjajnijom. Posvetljuje kožu i umanjuje vidljivost ožiljaka. Deluje protivupalno i hidratantno.
  • Kokosovo ulje - preporučuje se osobama sa suvom i osetljivom kožom. Maska pripremljena na ovaj način zaustavlja starenje kože i čini je sjajnom i blistavom. Deluje kao antioksidans i usporava starenje kože.
  • Bademovo ulje - preporučuje se osobama sa suvom i osetljivom kožom. Ovako rastvorena maska je odlična za ten kože, sadrži vitamine A i B, uklanja znakove starenja i obnavlja ćelije kože.
  • Maslinovo ulje - preporučuje se osobama sa suvom i osetljivom kožom. Maska pripremljena na ovakav način ima izrazito regenerativna svojstva za kožu. Koža postaje mekša, glatka, tonirana i zategnuta.
Vaš komentar je dragocen buducim kupcima
arhiva komentara(0) Ostavi komentar
tret