Nikel Ulje za cirkulaciju

Nikel Ulje za cirkulaciju

Vene i kapilari

1.990,00 RSD
PAKOVANJE:100 ml Ruzmarin, “Princ aromatičnih trava”, antiseptik, antireumatik, neurotonik, stimulans i kozmetik, u 14. veku proslavio se kao “vodica mađarske kraljice”. 100% prirodno ulje badema, lešnika i jojobe, u kombinaciji s esencijom ruzmarina, iglica bora, limuna i lavande za svežu, elastičnu, glatku kožu, osećaj svežine, lakoće i zdravlja. Ovo ulje podstiče prokrvljenost,koristi se kod slabe cirkulacije, bolova u mišićima, neuralgija jača elastičnosti kapilara i štiti ih od pucanja, teškim i umornim nogama daje osećaj lakoće koži daje elastičnost i tonus. Prirodni sastav: Badem, Bor, Jojoba, Limun, Lešnik, Ruzmarin, Vitamin E. TIPOVI I TEGOBE KOŽE:Artritis,Bolni mišići,Cirkulacija,Edem/otok,Hladne noge,Kapilari krhki,Teške noge,Vene PRIMENA:Preporučuje se za svakodnevnu negu i za masažu. Nanosi se na celo telo, s posebnom pažnjom na stopala i noge. REZULTAT:Sveža, elastična, glatka koža. Manje vidljivi kapilari. Osećaj lakoće i zdravlja. Savet za zdravlje i lepotu: Kod slabe cirkulacije koristite ovo blagotvorno ulje za svakodnevnu negu celog tela i za masažu!
Tijana sjz

18.06.2015.

Maslac je idealan za moju suvu kožu, sanira sitne osipe kao i zadebljanje kože na laktovima, lako se razmazuje i brzo upija iako deluje mastan ne ostavlja tragove po odeći, mislim da je idealna priprema kože za sunčani period i leto koje je pred nama.

Milena Petrovic

19.02.2015.

Lako se razmazuje po celom telu, s tim da je potrebno malo ga protrljati izmedju prstiju, da bi postao mekan. Iako je mastan, koža ga brzo upije. Primećuje se narandzasta boja na koži neposredno nakon mazanja, ali ubrzo nestane, tako da ne ostaju fleke na odeći. Koristimo ga i suprug i dete i ja.

Ivana

13.05.2015.

Dobila sam tester u svojoj pb mesečnoj kutiji i vrlo sam zadovoljna. Malo masniji ali relativno brzo se upija te mislim da je ovaj proizvod odličan za suvu kožu ili za zimske dane.

Preporučeni artikli

Proizvod je dodat u korpu.