puritybox.rs, Sting of Beauty krema sa pčelinjim otrovom ona sting of beauty Puritybox

Sting of Beauty krema sa pčelinjim otrovom

Sting of Beauty krema sa pčelinjim otrovom

6.600,00 RSD
Dodaj u korpu
Oceni proizvod
Opis
Precizno definisana koncentracija pčelinjeg otrova, sadržanog u ovom proizvodu, stimuliše proizvodnju prirodnih jedinjenja u koži, kolagena i elastina. Primenom preparata se popunjavaju i zatežu bore. Efekat zatezanja može da se oseti ... Saznaj više o proizvodu

Precizno definisana koncentracija pčelinjeg otrova, sadržanog u ovom proizvodu, stimuliše proizvodnju prirodnih jedinjenja u koži, kolagena i elastina. Primenom preparata se popunjavaju i zatežu bore. Efekat zatezanja može da se oseti već nakon prve primene. Posle utrljavanja i nežnog masiranja kože, možete osetiti blago peckanje i zatezanje. To samo pčelinji otrov radi svoj posao. Specificnost ovog proizvoda se ogleda u samostalnoj regeneraciji kože.
Eterična ulja omekšavaju i smiruju kožu. Vitamin E, moćni antioksidans, usporava starenje. Organski propolis je prirodni antiseptik, ima ulogu čišćenja lica i predstavlja idealno sredstvo za borbu protiv akni i bubuljica.

Organski med bogat enzimima, vitaminima, mineralima i aminokiselinama ishranjuje i hidrira kozu. Ne treba da zaboravimo i visok sadrzaj antioksidanasa koji neutralisu slobodne radikale. Samim tim ovaj proizvod predstavlja odlicno sredstvo za zastitu koze od negativnih spoljasnjih uticaja.

Redovna upotreba kreme pojačava cirkulaciju i ishranu  kože. Efekti su kumulativni, što se duže koristi krema, rezultati su vidljiviji.

Vaš komentar je dragocen buducim kupcima
arhiva komentara(0) Ostavi komentar
tret