PurityBox | Online prodaja kozmetike


Press

PurityBox u medijima

O nama su pisali...

Plezir Magazin, jun 2015.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Pročitajte junsko izdanje Plezir magazina ovde


 

Wannabe Magazine, 20. mart 2015.

PurityBox: Moj način nege

Želimo da vam pokažemo koliko je dragocen PurityBox! Verujemo da će vas današnja priča o lepoti i nezi naterati da od sada umesto knjiga i parfema poklanjate prirodnu kozmetiku onima koje volite.

Poklonite im PurityBox! 

Pilinzu, eliksiri, serumi i kreme velikodušan su i brižno odabran poklon.

Prirodni proizvodi za negu lica i tela mogu da se prilagode svakoj starosnoj dobi i imaju samo pozitivna dejstva na kožu.

Približno 25% sastojaka koji se koriste u konvencionalnoj kozmetici povezano je s nastankom tumora i ostalih malignih oboljenja, a preko 80% svih alergijskih reakcija kože na kozmetičke sastojke uzrokuju veštacki sastojci poput konzervansa, veštackih boja i mineralnih ulja.

purity box Purity Box: Moj način nege

Sa druge strane, prednosti prirodne kozmetike su:

Cilj svakog preparativnog kozmetičkog proizvoda nije da ostane na površini kože, već da se njegovi sastojci upiju u njene dublje slojeve. Prirodni sastojci na taj način duboko prodiru u organizam, ali su uvek biorazgradivi, tj. lako se prirodnim putem razgrade u telu. S druge strane, veštacki sastojci u konvencionalnim kozmetičkim proizvodima teže se razgrađuju, te se kroz godine nakupljaju u telu, a s obzirom na njihovu količinu – bezbednost ovih preparata po zdravlje dovodi se u pitanje.

Pročitajte više ovde.

 


 

18. 3. 2015, Grazia.rs

Prirodna i organska nega kože najbolji je izbor za vaše dete - Sophie la girafe Baby 

 

 

 

 

Da li da se odlučite za konvencionalne ili prirodne i organske proizvode za negu kože svoje dece? Deca su danas izložena širokom spektru različitih supstanci i proizvoda, čija dugotrajna dejstva još nisu u potpunosti poznata. Bebina koža je pet puta tanja od kože odrasle osobe, dakle, naša deca su osetljivija na potencijalne probleme uzrokovane diskutabilnim sastojcima, koji se nalaze u velikom broju konvencionalnih proizvoda za negu kože. Sophie la girafe Baby asortiman ne sadrži niti jednu od sledećih supstanci:

GMO (genetski modifikovane organizme), nano-čestice, sintetičke parfeme ili boje, životinjske komponente, lanolin, ftalate, parabene, hlor, natrijum lauril sulfat (SLS), natrijum laureth sulfat (SLES), MIT, triklosan, propilen glikol, benzobarbital, phenoxiethenol i petrohemije. Prirodni proizvodi su sigurniji za vašu decu i celu planetu.

ECOCERT

Potvrda na temelju strogih kriterijuma, na osnovu kojih se proizvodi identifikuju kao sigurni, prirodni i organski proizvodi za negu kože.

Prirodni i organski proizvodi koji nose logotip ECOCERT podležu ne samo strogim kriterijumima sastojaka koji se odnose na sastav proizvoda i sirovina nego i sertifikovanih etičkih i ekoloških proizvodnih procesa i standarda za pakovanje.

Pročitajte tekst do kraja ovde.

 


 

Decembar 2014, Sensa Magazin:

Zašto je lepo pokloniti proizvode za prirodnu negu lica i tela

Prirodna kozmetika podstiče kožu da sama proizvodi materije koje su joj potrebne i aktivira prirodne metaboličke procese umesto da ih nadoknađuje.

 

zasto_je_lepo_pokloniti_proizvode_za_prirodnu_negu_lica_i_tela_2.jpg

Još jedan džemper, još jedna ogrlica u kutiji za nakit, još jedna sitnica na polici? Da li su naše uobičajene ideje za poklon ono pravo što će svi poželeti u Novoj 2015. godini?

Umesto predmeta koji će možda skupljati prašinu, postati uskoro demodirani i zauzimati mesto u već skučenim domovima poklonite nešto sasvim drugačije, smelo i u duhu 21. veka: doživljaj, iskustvo i kontakt s prirodom koji će ostati zauvek u srcu osobe kojoj ste namenili ovaj dar. Poklonite im sredstva za negu, kremu koju će nositi na licu i setiti vas se svakog jutra kad je nanesu, serum koji će namazati uveče i u mislima čuti vaše nežno "laku noć". Poklon za 21. vek je PurityBox, velikodušan i brižno odabran, jer su u ovoj paleti prirodni proizvodi za negu lica i tela mogu da se prilagode svakoj starosnoj dobi i imaju samo pozitivna dejstva na kožu, pogledajte ostatak teksta.

 


 

Decembar 2014, Plezir Magazin: 

Šta je PurityBox i kako funkcioniše servis?

Nakon objave fotografije PurityBox-a na našem Facebook i Instagram profilu mnogi su nas pitali o kakvom se tačno konceptu radi. Ovakvi servisi su poslednjih godina veoma popularni u celom svetu i drago nam je da i Srbija ne kasni puno za ovakvim trendom. Ono što se nama posebno dopalo je činjenica da su u pitanju prirodni proizvodi i da po ceni mesečne pretplate možete svakog meseca uživati u raznovrsnoj ponudi i pronaći ono što vama odgovara. Osim toga, ono što je za svaku pohvalu je veličina proizvoda i činjenica da će te pre prijema kutije imati priliku da na saju vidite sadržaj mesečne kutije i odaberete alternativni proizvod ukoliko vam jedan od ponuđenih ne odgovara, čime izbegavate neprijatna iznenađenja.

Pročitajte ovaj tekst do kraja ovde


04.11.2014, Azra: 

Dame, jeste li već naručile svoj PurityBox?

Ekipa našeg magazina nedavno je u Beogradu prisustvovala promoviranju novog koncepta prodaje kozmetike putem interneta nazvane „PurityBox“. Riječ je o sasvim novom načinu prodaje na našem tržištu (PurityBox možete naručivati u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj), koji već duže vremena uspješno funkcionira u SAD-u, Francuskoj, Španiji… PurityBox, zapravo, znači personalizirani paket kozmetike koji svakog mjeseca dolazi na vašu kućnu adresu.

Kompletan tekst pročitajte ovde.

 


 

24.10.2014, Stil:


Moj dodir sa prirodom: Pošalji fotografiju i osvoji vredne poklone

Šta za vas znači priroda i koja vam je prva asociacija kada čujete ovu reč? Pošaljite nam fotografiju koja ilustruje vaš dodir sa prirodom a Stil i Puritybox će svake nedelje nagraditi najzanimljivije fotografije vrednim poklonima prirodne kozmetike.

Kompletan tekst pročitajte ovde.


 

24.10.2014, Fashion.Beauty.Love:
PurityBox i FBL nagrađuju

Prošle sedmice u Beogradu je predstavljena nova beauty platforma PURITY BOX i web shop koji, na personalizovan način, povezuju kupca i brendove, a posvećen je onima koji žive moderno i brzo, pa nemaju vremena za posjetu drogerijama.

Ne samo da ćete putem Purity Boxa moći nabaviti proizvode po povoljnijim cijenama, već će vam oni doći direktno na vrata. Osim toga u njihovom mjesečnom online magazinu moći ćete pročitati savjete ljekara, profesionalnih šminkera i frizera, a stalne članove očekuju brojne povoljnosti i iznenađenja.

Ukoliko želite iz topline svog doma, na miru izabrati za sebe neke od mirisnih proizvoda na prirodnoj bazi, preporučujemo da postanete član PurityBox beauty platforme.

U saradnji sa Purity Box platformom nagradit ćemo dvije čitateljice sa paketićima koji sadržavaju: Nikel anti-celulitno ulje za tijelo, Keims sapun za ruke, Dr.Pasha sapun i mrežicu za kupanje.

Kompletan tekst pročitajte ovde.


 

22.10.2014, Fashion.Beauty.Love:
Pokrenuta beauty platforma PURITYBOX

Na velikom predstavljanju Nikel inovativne prirodne kozmetike u Beogradu najveće je zanimanje bilo za inovativne anti-aging proizvode.

Ne samo da ćete putem PurityBoxa moći nabaviti proizvode po povoljnijim cijenama, već će vam oni doći direktno na vrata. Osim toga u njihovom mjesečnom online magazinu moći ćete pročitati savjete ljekara, profesionalnih šminkera i frizera, a stalne članove očekuju brojne povoljnosti i iznenađenja.

Benefiti članstva

Do sada je kupovina preko interneta bila dobar izbor, ukoliko kupujete i dopunjujete već znane proizvode poznatih brendova, a prilično loš za upoznavanje brenda i prvu kupovinu. Međutim, PurityBox nudi jedinstveno rješenje za to. Naime, svim članovima svaki mjesec slat će se uzorci koje su već više puta isprobali, za njegu lica, tijela, make-upa, ali i iznenađenja. PurityBox personalizovana kutija sadržava 4-5 proizvoda, kombinacija originalnih i putnih pakovanja svakog od proizvoda, pa će se tako moći upoznati sa brendovima.

Mjesečna članarina košta 12 eura, a osim PurityBox personalizovanih kutija članovi će kroz bonus bodove moći kupiti proizvode po sniženim cijenama, dobit će pristup posebnim publikacijama o kozmetici u mjesečnom online magazinu, a bit će uključeni u radionice i promocije.

Ukoliko želite iz topline svog doma, na miru izabrati za sebe neke od mirisnih proizvoda na prirodnoj bazi, preporučujemo da postanete član PurityBox beauty platforme.

Kompletan tekst pročitajte ovde.

 


 

21.10.2014, Slobodna Dalmacija:
Poznati kozmetički brand Nikel širi se izvan granica Hrvatske

Poznati hrvatski brand Nikel širi se izvan granica Hrvatske. Nakon što je osvojila slovensko tržište,  autentična hrvatska prirodna kozmetika s potpisom farmaceuta sada je dostupna i u Srbiji.

Nikel kozmetika tako se sada može kupiti u poslovnicama dm-a i Lilly drogerijama u Srbiji, a proizvodi se mogu naručiti i putem web shopa na adresi www.puritybox.rs koji dostavlja i u druge zemlje u susjedstvu.

Kompletan tekst procitajte ovde.

 


 

22.10.2014, Index:

Popularni hrvatski brend prirodne kozmetike Nikel širi se i na srpsko tržište

Popularni hrvatski brand prirodne kozmetike odlučio je proširiti svoje poslovanje • Nakon Slovenije,svoje proizvode ponudit će i srpskom tržištu.

U ČAROBNIM proizvodima branda Nikel sada će moći uživati i djevojke i žene van hrvatskih granica!
Naime, ovaj popularni hrvatski brand prirodne kozmetike odlučio je proširiti svoje poslovanje te, nakon Slovenije, u kojoj je postigao izniman uspjeh, svoje proizvode ponuditi i srpskom tržištu.

Zbog velike potražnje svima omiljenih Nikelovih proizvoda kao što su koncentrat protiv bora, krema od ruža, kokosov maslac s mrkvom i mnogi drugi, ovaj brand od sada se može kupiti i u Srbiji.
Može se naći na policama DM-a i drogerija Lilly, ali i naručiti preko web stranice!
Važna napomena! S web stranice, Nikel proizvodi mogu se naručiti i u okolne zemlje.

Kompletan tekst pročitajte ovde.

tret