Zašto postati član

 

 

Osim kupovine u našem Shop-u, možeš da postaneš član PurityBox kluba čime stičeš brojne popuste, tzv. bodove lojalnosti: za svaku kupovinu, za predloženu prijateljicu, komentar o proizvodu iz PB-a, koji su ušteda pri svakoj novoj kupovini (više o bodovima saznaj ovde).   

Kako kupiti članarinu?    

U padajućem meniju rubrike Moj PB birajte opciju Kupi PB za Nju. Nakon toga odaberite dužinu pretplate.       
Možete se učlaniti i klikom na rubriku Moj PB nakon čega će se otvoriti podopcije. Izaberite Produži članarinu, zatim izberite željenu pretplatu i opciju plaćanja!                                                                                                                                                                                        

PRETPLATA

 1   mesec - 1.900,00 RSD 

 3 meseca - 5.700,00 RSD 

 6  meseci - 9.500,00 RSD 

12 meseci -19.000,00 RSD

Isporuka Boxeva:

-ako se učlanite nakon sedmog, a pre dvadeset četvrtog dana tekuceg meseca, vaš box će biti isporučen u zadnjoj nedelji istog meseca.    

- ako se učlanite nakon dvadeset trećeg dana tekućeg meseca, a pre osmog u sledećem mesecu vaš box ce biti isporučen u drugoj nedelji sledećeg meseca.

Troškovi poštarine uračunati su u cenu članarine.

Vaš PB isporučuje City Express svakog meseca na kućnu adresu.

Registrujte se ovde...

Učlanite se u PurityBox klub i iskoristite sve benefite:

 *Članstvom u PB klubu na mesec dana, 3, 6 ili 12 meseci dobijate PurityBox, specijalizovanu kutiju sa 4-5 full size i tester proizvoda, a uz kupljeni Box i bonus poene, uz koje možete ostvariti značajne popuste i o kojima više možete saznati ovde

*Takođe, u PurityBox klubu možete uzeti poklon karticu, koja vam omogućava da obradujete dragu osobu tako što ćete joj pokloniti pretplatu i Box će, kao iznenađenje, doći na adresu koju navedete.

*Sličnu pogodnost nudi i opcija Poklon bon, koji možete da namenite dragoj osobi, u iznosu koji odaberete od ponuđenih i kojim ona može kupovati u našem Shop-u.

*U rubrici Magazin možete da čitate veliki broj tekstova o kozmetici i lifestyle-u a ukoliko niste stigli da pročitate sve - dostupne su vam i ranije publikacije pod nazivom Prethodna izdanja.

*Rubrika Blog vam otkriva šta poznati blogeri pišu o PurityBox-u i kakvi su njihovi utisci o proizvodima koji PB Shop nudi.

*U rubrici Naši sasojci možete da se informišete o tome koji su sve sastojci sadržani u proizvodima iz našeg Shop-a, a možete i nešto više saznati o njima.

*Prisustvujte našim promocijama - klikom na rubriku PB projekat saznaćete gde su aktuelne promocije koje organizujemo i na kojima možete da se posavetujete sa našim farmaceutima.

*PurityBox organizuje i radionice za članove i partnere, na kojima možete da se upoznate sa svim aktuelnostima. Pratite naš veb sajt i društvene profile redovno - sve novosti i važne informacije na njima objavljujemo!

 

tret