Zašto postati član

Osim kupovine u našem Shop-u, možeš kupovati i mesečni Box čime stičeš prava na brojne popuste, tzv. bodove lojalnosti: za svaku kupovinu, za predloženu prijateljicu, komentar o proizvodu Boxa, koji su ušteda pri svakoj novoj kupovini. 

Kupovinom mesečnog Boxa upoznaćeš nove brendove i isprobati preparate namenjene svom tipu kože. Tako ćeš uštedeti vreme i lako kupovati one sa kojima si bila zadovoljna.

  • 1. Kako kupiti Box? U rubrici PurityBox biraj jedan od mesečnih Boxeva, Classic, Kid ili Weekend i potvrdi svoju kupovinu. Proizvodi će biti namenjeni nezi lica, tela, kose, Troškovi poštarine uračunati su u cenu članarine.
  • 2. Kada možeš videti sadržaj novog Boxa? Sadržaj Boxa objavljujemo prvog do petog dana u mesecu.
  • 3. Kada možeš očekivati isporuku Boxa na adresu? Boxeve isporučujemo u prvoj nedelji meseca za prethodni mesec.
  • 4. Cena Boxa:  Classic / 2.900,00 RSD, Kid / 2900 rsd, Weekend / 3900 rsd

Poklon Box ili Poklon Članarina je nesvakidašnji i personalizovan poklon za prijateljicu ili sestru. I podsticaj da se neguju zdravije i upoznaju proizvode koji će postati njihovi omiljeni.

Jedna pogodnost je i Poklon kartica, koji možes nameniti dragoj osobi, u iznosu koji odabereš od ponuđenih i kojom ona može kupovati u našem Shop-u.

Prisustvuj našim promocijama - u PurityBox prodavnici u Gospodar Jovanovoj 47 često organizujemo promocije na kojima možes čuti savete našeg farmaceuta. Raspitaj se za termin sledeće promocije na +381113040671.

PurityBox organizuje i radionice za kupce i partnere, na kojima predstavljamo nove brendove i nove proizvode. Prati naše društvene profile redovno - sve novosti i važne informacije delimo i sa tobom!

 

tret