PurityBox

 

Pretvorimo kupovinu u zadovoljstvo i negujmo lojalnost!
Svakog meseca dobijete uzorke koje smo mi već više puta isprobali, uzorke za negu lica, tela, makeup-a, ali i iznenađenja. 

UputstvaOnline uputstva i saveti za upotrebu svakog od uzoraka ili originalnih proizvoda u PB-u pomoći će vam da iz svakog izvučete maksimum i promenite dnevnu rutinu.


ShopNa učlanjenje i kupovinu omiljenog proizvoda, koji ste već testirali, podstaći će vas benefiti koje smo predvideli. Bodovi lojalnosti za svaku kupovinu, za predloženu prijateljicu, za komentar o proizvodu iz PB-a, ušteda su pri svakoj novoj kupovini.

Naš moto: As nature intended

Naša misija: Personalizovan Box

Za vas, PB je šansa da isprobate nove proizvode i obnovite one koje već koristite; da, kao član kluba PB, iskoristite sve savete i predloge i bez dileme kupite savršen proizvod. Za skromnu mesečnu članarinu svaki član dobija PurityBox sa četiri ili pet različitih uzoraka na kućnu adresu.
Za partnerske kompanije PB je mogućnost da dopru do novih kupaca i još bolje se povežu sa onim već lojalnim.
Za nas, PB je platforma koja, na personalizovan način, povezuje kupca i brendove.
Do sada je kupovina preko interneta bila dobar izbor, ukoliko kupujete i dopunjujete već znane proizvode poznatih brendova, a prilično loš za upoznavanje brenda i prvu kupovinu. U tome mi vidimo naše prednosti i ogromne mogućnosti.
 

Za predloge, pohvale i zamerke kontaktirajte nas na:

office@puritybox.net

+381113040671

+38163224522


Vaš PurityBox

 


 

Prodavac je “PurityBox” d.o.o Beograd. Kupac robe je posetilac web-shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, plati platnom karticom, virmanom (uplatnicom) u banci ili pošti i pošalje narudžbinu Prodavcu.
Putem web-shopa (www.puritybox.rs  i www.puritybox.net) kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavca.
Vlasnik web stranice je “PurityBox” d.o.o Beograd, sa sedištem u Puškinovoj ulici br. 15, 11040 Beograd (matični broj 20987472, PIB 10837865) i prodajnim mestom PurityBox Store u ulici Gospodar Jovanova 47 u Beogradu.
Pretežna delatnost 4775 - Trgovina na malo kozmetičkim i toaletnim proizvodima u specijalizovanim prodavnicama.

 

tret