Brendovi

Nikel Cosmetics

 

 NiKEL® - svetski nagrađivana kozmetika

Hrvatska kozmetika sa najvećim brojem nagrada, koja je dobila mnogobrojna priznanja i više od 20 zlatnih medalja za inovativni prirodni proizvod, od Velike Britanije preko Azije, Rusije, SAD-a, EU i Hrvatske.

Brend NiKEL svrstan je među vodeće tržišne marke u Hrvatskoj glasovima više od 23.000 potrošača.

 

NiKEL®, kozmetika s potpisom.  Nikel kozmetika je bazirana na vlastitim farmaceutskim recepturama i 100% prirodnim aktivnim sastojcima čija je delotvornost dokazana i dermatološki potvrđena. Spoj je  tradicionalnog znanja s najsavremenijim postignućima. Sve supstance u proizvodu, kao i gotovi proizvodi, proverenog su kvaliteta i prate ih sertifikati ovlašćenih ustanova. 

NIKEL liniju kreirala je mr farm. Mirjana Brlečić, magistar farmacije, koja, po strogim pravilima struke, potvrđuje delotvornost prirodnih preparata i najfinijih biljnih esencija s porukom - Priroda neguje i leči!

NiKEL® filozofija: delovanje"iznutra" i "spolja". Sinergija farmacije i kozmetologije. Farmacija i kozmetologija povezane su i isprepletene, sve što deluje "iznutra" kad se unosi u organizam, jednako deluje i "spolja" kad se nanosi na kožu. Biljka koja ima određeno delovanje na organizam, isto delovanje ima i na kožu. Na primer, pasiflora koja umiruje ako je pijemo, u kremi za kožu umiriće njenu osetljivost.

Nikel®, kontrolisani proizvodi. Proizvodnja inovativne prirodne kozmetike Nikel smeštena je u ekološkom, zelenom području i poseduje sertifikate kvaliteta usklađene sa zahevima norme ISO 9001.

 

Sastav svakog preparata pomno je odabran, svaka supstancija linije Nikel prošla je analitičku kontrolu i ima svoj sertifikat.

Da bi se potvrdio kvalitet, Nikel proizvodi podvrgnuti su stalnoj kontroli u ovlašćenim ustanovama. Niti komponente niti finalni proizvodi nisu testirani na životinjama.

NIKEL® inspirisano prirodom - ostvareno kroz nauku.
Uz biljke hrvatskog podneblja, poput 100 % prirodnog anticelulitnog hita Ulja bršljana ili 100 % prirodnog anti-age hita Eliksira protiv bora s 12 biljaka iz hrvatskog Mediterana, linija NiKEL koristi i inovativne aktivne komponente uglednih svetskih istraživačkih laboratorija koji poseduju vrhunske biotehnologije u službi prirodnih supstanci. Uz kvalitet, one garantuju optimalnu delotvornost i bioraspoloživost.

NIKEL® inspirisano tradicijom - ostvareno kroz nauku

Predanja podstiču istraživanja. Primer: Krema s peršunom 100 % ECO. Zapisi varaždinskog samostana uršulinki o tome da peršunova vodica podmlađuje kožu, podstakli su istraživanje. U ekstraktu peršuna iz BIO uzgoja dokazani su sastojci koji ujednačavaju boju tena, ublažavaju crvenilo i podmlađuju kožu: vitamini C i B kompleksa, karotenoidi, minerali i oligoelementi. Ekstrakt je implementiran u 100 % prirodnu podlogu. Potom je Krema s peršunom 100 % ECO (kozmetika s posebnom namenom) ispitana na 20 volontera (20 - 62 g.). Nakon 4 nedelje korišćenja 2 puta dnevno, izmereno je izrazito hidriranje kože, te ublaženje vidljivosti kapilara i crvenila kože. Pod naslovom "Dejstvo peršuna na poboljšanje stanja kože" rezultati istraživanja i delovanja predstavljeni su na 4. hrvatskom kongresu farmacije s međunarodnim učešćem.

Novi pristup nezi kože. Prvi put u kozmetici biljne matične ćelije u sinergiji s organskom cvetnom vodom latica ruže (ZLATNA MEDALJA, Inpex, SAD, 2012). Jedinstvena formula s biljnim  matičnim ćelijama, ubraja se među najbolja prirodna sredstva za samoobnavljanje i podmlađivanje kože. Svakodnevno korišćenje Tonika* s biljnim matičnim ćelijama (NiKEL Tonik Alpska ruža s biljnim matičnim ćelijama alpske ruže ili NiKEL Energizirajući tonik s biljnim matičnim ćelijama švajcarske zelene jabuke) pre nanošenja kreme produžiće mladost i vitalnost epidermalnih matičnih ćelija i odložiti starenje kože.

Nikel®, ekološki proizvod - INTERNATIONAL ECOLOGY FUND ZLATNA MEDALJA I CERTIFIKAT

Ostale nagrade:

ARHIMED, Moskva, Rusija - zlatna medalja i sertifikat INTERNATIONAL ECOLOGY FUND

INPEX, Pittsburgh, SAD - svetska izložba inovacija - tri zlatne medalje 

EUROINVENT, Iasi, Rumunija- evropska izložba inovacija - dve zlatne medalje

BFIIN AWARDS, Cardiff, Velika Britanija- zlatna medalja

BIS, London, Velika Britanija- dvostruka zlatna medalja 

WIIPA, Taipei, Taiwan - zlatna medalja 

INOVA, Hrvatska - zlatne medalje i specijalne nagrade za najbolju inovaciju u području kozmetike 

E.S.Penkala, Zagreb, Hrvatska - nagrada mr pharm. Mirjani Brlečić za NIKEL - hrvatski haute couture - prirodnu kozmetiku s potpisom 

HGK, Zagreb - plaketa ZLATNA KUNA 

ARCA, Zagreb, Hrvatska - dve zlatne medalje te specijalna nagrada Association Russian House for International Scientific and Technological Cooperation

 


Pogledajte sve proizvode ovog Brenda
NAZAD
tret