Brendovi

Sophie la girafe cosmetics

Sophie la girafe sertifikovani prirodni i organski proizvodi za negu kože će na najprirodniji način brinuti o osetljivoj i nežnoj koži naše dece, o koži sklonoj ekcemima i alergijama. Bezbrižno se kupamo, negujemo i verujemo da je ovo najbolji izbor i za vaše dete...

Paletu proizvoda osmislila je majka dvoje dece, koja radi s ekološkim i sigurnim proizvodima za bebe. Dugogodišnje profesionalno iskustvo u radu s najuglednijim svetskim kozmetičkim brendovima omogućilo joj je i "behind-the-scenes" pristup svetu kozmetike, a posebno u sferi razvoja proizvoda i poslednjih inovacija.

Inspirisana poznatom glodalicom Sophie la girafe, ova kozmetika primenjuje svoje znanje i iskustvo za stvaranje visokog kvaliteta, sigurne i ekološki prirodne nege kože za našu decu. Sophie la girafe Baby proizvodi sadrže sastojke najviših kvaliteta, birane širom sveta. Naši proizvodi su pogodni za bebe s osetljivom kožom. Svi proizvodi su bili podvrgnuti dermatološkim ispitivanjima radi garancije kvaliteta.

 


SASTOJCI

Da li je ispravno odlučiti se za konvencionalne ili prirodne i organske proizvode za negu kože svoje dece?

Deca su danas izložena širokom spektru različitih supstanci i proizvoda, čija dugotrajna dejstva još nisu u potpunosti poznata. Bebina koža je pet puta tanja od kože odrasle osobe, dakle, deca su osetljivija na potencijalne probleme uzrokovane diskutabilnim sastojcima, koji se nalaze u velikom broju konvencionalnih proizvoda za negu kože. 

Proizvodi Sophie la girafe Baby Cosmetics asortiman NE SADRŽE niti jednu od sledećih supstanci:

GMO (genetički modifikovane organizme ), nano-čestice, sintetičke parfeme ili boje, životinjske komponente, lanolin, ftalate, parabene, hlor, natrijum lauril sulfat (SLS), natrijum lauret sulfat (SLES), MIT, triklosan, propilen glikol, benzobarbital, fenoksietanol, petrohemije.

Sophie la girafe Baby Cosmetics INCI liste: sophielagirafecosmetics.com
Prirodni proizvodi su sigurniji za našu decu i celu planetu.

EKOCERT STANDARD

Sophie la gIrafe Baby proizvodi izrađeni su u skladu sa ECOCERT standardom, na temelju strogih kriterijuma na osnovu kojih se proizvodi identifikuju kao sigurni, prirodni i organski proizvodi za negu kože. Prirodni i organski proizvodi koji nose logotip ECOCERT podležu ne samo strogim kriterijumima sastojaka koji se odnose na sastav proizvoda i sirovina nego i sertifikovanih etičkih i ekoloških proizvodnih procesa i standarda za pakovanje.

Prisutnost ECOCERT sertifikata garantuje da najmanje 95% sirovina jeste prirodnog porekla.

ECOCERT NATURAL proizvodi sadrže najmanje 5% sastojaka organskog uzgoja.

Proizvodi koji nose oznaku ECOCERT ORGANIC sadrže najmanje 10% sastojaka organskog uzgoja. 

VISOK KVALITET ORGANSKIH SASTOJAKA

Sophie la girafe Baby sjedinjuje iskustva iz celog sveta sakupljana vekovima, koja se temelje na pažljivom odabiru sastojaka za negu nežne dečje kože:

*Organski beli čaj

Beli čaj sadrži polifenole koji štite kožu od spoljašnjih iritacija, posebno štetnog dejstva UV zraka i zagađenja. Beli čaj jača dečju kožu i održava njenu elastičnost. Za Sophie la girafe Baby proizvode koriste se samo celi listići belog čaja, time se pojačava efektivnost i delotvornost proizvoda.

*Organska voda lavande i ekstrakt 

Lavanda ima ne samo umirujuča i lekovita svojstva nego je takođe i prirodna riznica antiseptičkih i antiupalnih svojstava. Lavanda se koristi za lečenje raznih kožnih bolesti i povreda, kao što su upale, posekotine, oštećenja kože izazvana suncem i za lečenje psorijaze.  Vodu lavande Sophie la girafe Baby koristi zbog vrlo uspešnog hidriranja kože i umirujućeg delovanja, kao i zbog njenog blagog mirisa. Lavanda se koristi u svim proizvodima Sophie la girafe Baby.

*Uljani ekstrakt organske nordijske borovnice

Istraživanja su pokazala da prirodna svetlost duge, svetle severne noći, kao i niske zimske temperature pokreću proizvodnju mnogih aktivnih sastojaka koji se mogu naći u bobičastom voću koje raste u severnim krajevima i koje je pokazalo dokazane prednosti u nezi kože.

Uljni ekstrakt nordijske borovnice, koji Sophie la girafe Baby koristi, jedan je od najmoćnijih prirodnih antioksidanasa. Takođe, smiruje i jača bebinu osetljivu, tanku kožu. Ovaj sastojak se nalazi u Sophie la girafe Baby Kremi za lice i Sophie la girafe Baby Ulju.  

*Organska luksuzna ulja

 

Sophie la girafe Baby koristi veliki broj organskih ulja u dečjoj nezi kože, posebno maslinovo i suncokretovo ulje, zajedno sa uljem jojobe i uljem koštica kajsije.

Ona pružaju izuzetno kvalitetnu ishranu kože zbog masnih kiselina i vitamina i vrlo su ugodne strukure. Jojoba se nalazi u Sophie la girafe Baby Kremi za lice, Sophie la girafe Baby Zaštitnoj kremi, Losionu za telo i Ulju

 

 


Pogledajte sve proizvode ovog Brenda
NAZAD
tret